KEMPPI - pistoleti MIG/MAG

Producator: Kemppi
Descriere
Pistoletii Kemppi FE sunt potriviti pentru operatii standard de sudura, disponibile in variantele de lungime 3,5m si 5m.
Pistoletii Kemppi MMT sunt potriviti pentru o gama larga de sarcini si materiale de sudura, sunt disponibili atat cu racire pe aer cat si cu lichid, in variantele de lungime 3m si 4,5m.
Pistoletii Kemppi PMT sunt potriviti pentru o gama larga de aplicatii profesioniste, in variantele de lungime 3m si 4,5m.. Toate modelele PMT sunt compatibile cu comanda control RMT10 si, conectate la un echipament MIG/MAG compatibil, permit selectarea in timp real a curentului de sudare sau a canalelor memorate, in timpul sudarii.
Pistoletii Kemppi WS sunt disponibili atat cu racire pe aer cat si cu lichid, disponibili in variante de lungime de la 6 la 8m, atat pentru sarma din otel cat si Aluminiu.
 
 

Despre Furitech

Furitech SRL Galati , companie certificata ISO 9001:2008, importator de echipamente profesionale, accesorii si consumabile, destinate domeniului naval, metalurgie, petrochimie, constructii de masini. Furitech SRL s-a angajat sa respecte cele mai inalte standarde de calitate a serviciilor si produselor oferite, onestitate si integritate in afaceri.

Certificari ale producatorilor

certificari 2